Esimiehen tervehdys teille kaikille sukuseuran jäsenille täältä Kiuruvedeltä!

Kevät on ollut hieman erilainen; ensin lumet sulivat sateen voimalla ja saivat aikaan vuosikymmenien tulvat. Sitten odotettiin kylvökelejä ja vihdoin toukokuun lopussa päästiin pellolle.Nyt karjakin on kesälaitumella ja juhannus tehty rehua kauniissa suvessa.

Kirjeen lähettäminen on myöhästynyt, koska sähköisen postitusten järjestäminen on ontunut, mutta tässä kirje vihdoin tulee. Myös kuvien saamisessa kotisivuille on ollut vaikeuksia, malttakaa odottaa. Kaikesta huolimatta sukuseuran hallitus on kokoontunut jo kolme kertaa kevään aikaan. Olemme suunnitelleen tulevaa toimintaa.

Hallitus on saanut tiedoksi, että E.E.Ethelin apurahan saaja on valittu tälle vuodelle. Hän on Tiina Remes, Helsingistä, hyvin menestynyt yliopistotaideopiskelija.

Syksyksi suunnittelimme päivän reissua Kuopioon teatteriin lauantaina 8.9.2012 klo.14.00. Näytös on Aapelin ”Siunattu hulluus” ja se esitetään Kuopion yhteiskoululla. Näytelmästä kerrotaan: Salaviisas kansankomedia tutkailee riemukkaasti ihmisluontoa ja sen eri ilmenemismuotoja. Lähdemme aamulla Kiuruvedeltä n. klo. 9.00 ja käymme syömässä Puijon ravintolassa klo.11.30. Mukaan voit lähteä myös matkan varrelta tai suoraan Kuopiosta. Paluu illaksi kotiin. Matkan hinta on 60€  jäseniltä ja muilta 70€. Ilmoittautumiset 10.8. 2012 mennessä. Lisää matkasta löytyy myöhemmin Remekset ry:n kotisivuilta tapahtumia- kohdasta.

Lapin matkaa suunnittelimme jo tälle syksylle, mutta ennen sitä olisi hyvä kuulla teidän toiveitanne retkestä.Siispä siirrämme sen vuoden päähän. Laittakaa viestejä ja soitelkaa.

Lisäksi niille jotka saavat kirjeen, voisitteko laittaa mahdollisen sähköpostiosoitteenne Elsalle, seuraavan kirjeen saatte sitten sähköisesti. Ilmoittakaa myös, jos osoitetiedot ovat muuttuneet. 

           Iloista kesää toivotellen

           Katariina Pekkala

           puh. 0400-375597

           e-mail katariina.pekkala@gmail.com

 

           Matkasta voi tiedustella ja ilmoittautua myös Elsalle

           puh. 040-7001710

           e-mail elsa.kangas@iki.fi