Jouluinen tervehdys täältä Kiuruvedeltä, Murennoksesta!

Sateisen kesän ja vieläkin sateisemman syksyn jälkeen olemme saaneet kaikkialle Suomeen lumen ja valkean joulunodotuksen. Toivorikkain mielin on hallitus suunnitellut tulevaa vuotta. Sukuseuran kesä/syysretki keskustelutti meitä. Ajattelimme, että retki Lappiin tulee liian raskaaksi jo pitkien ajomatkojen takia. Seuraavaksi parhaana vaihtoehtona näimme Itä-Suomen hienot nähtävyydet: Paateronkirkko Kolilla, Ortodoksinen Tsasouna, Heinävesi-risteily ja kesäteatteri esim. Kuopiossa. Välimatkat olisivat lyhyempiä, mutta nähtävyyksiä toki löytyisi. Toivoisimme teiltä mielipiteitä asiasta, joten ottakaa yhteyttä hallituksen jäseniin.

 Jäsenmaksusta on tullut kyselyä. Maksun voi suorittaa yhdistyksen tilille FI8747831020011436. Jäsenmaksu on 8 euroa vuodessa ja toivoisimme, että maksu suoritettaisiin kerralla koko toimintakauden ajalta (3 vuotta eli 24 euroa). Lisäksi voi kertamaksuna suorittaa 160 euroa, jolloin siirtyy ainaisjäseneksi. Pyydämme suorittamaan jäsenmaksun lähiaikoina.

Rauhallista Joulua ja onnellista uutta vuotta 2013 toivottaen

Katariina Pekkala, suvun esimies (0400-375597, katariina.pekkala@gmail.com)

Esimiehen tervehdys teille kaikille sukuseuran jäsenille täältä Kiuruvedeltä!