Keväiset terveiset sukuseuran jäsenille!

Pihamaata rapsutellessa ja kukkapenkkiä puhdistaessa mieli kääntyy kesään. Krookukset ja skillat työntyvät esiin tuoden uutta elämää alkuun. Kevään alussa maaliskuussa kokoontui myös sukuseuran hallitus. Kokouksessa totesimme Ethel E.E.Remeksen apurahan saajat: Serafiina Jaatinen Kiuruvedeltä ja Saija Tapaninaho Pyhäjärveltä, molemmat lukio-opiskelijoita, sekä korkeakoulussa musiikkia opiskeleva Anna-Leena Koldits. Samalla totesimme, että Anna-Leena tulee pitämään konsertin 2.6 klo 19 Kiuruveden kirkossa yhdessä urkuri Ismo Hintsalan kanssa. Urkujen juhlaa -konsertin hinta on 10 euroa ja siihen sisältyy väliajalla kahvit seurakuntatalolla. Siellä me suvun jäsenet voisimme istua yhteiseen pöytään jutustelemaan.

Lisäksi aikaisemman hallituksen sihteeri Matti Remes pitää syntymäpäiväkonsertit 31.5 klo 19 Kiuruveden kirkossa ja 16.6 klo 18 Karjaan Pyhän Katariinan kirkossa. Häntä säestää Tor Nordström pianolla ja uruilla.  Molemmista konserteista löytyy kattavasti lisätietoja Remesten kotisivuilta (http://remekset.nettisivu.org/).

Hallitus suunnitteli myös kesäretkeä. Retken ajankohdaksi päätettiin 23-25.8 2013, perjantaista sunnuntaihin. Lähtö on Kiuruvedeltä ja se suuntaa Heinävedelle. Siellä tutustumme Lintulan luostariin ja illallinen sekä yöpyminen tapahtuu Valamon luostarissa. Lauantaiaamuna jatkamme matkaa Joensuun kautta Lieksaan, Eeva Ryynäsen ateljeelle. Lieksasta matkaamme autolautalla Kolille, jossa illastamme ja yövymme. Sunnuntaiaamuna lähdemme kotimatkalle, mahdollisesti lounastaen Bomballa, Nurmeksessa. Jos matkaan lähtee 30 henkilöä, tulee hinnaksi 250 euroa per henkilö. Hintaan sisältyy bussimatkat, majoitukset, aamu- ja iltaruokailut, luostarivierailut, ateljee ja lauttamatka. Toivomme jäseniltä yhteydenottoja ja mielipiteitä retkestä, pieniä muutoksia voidaan vielä tehdä. Ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostilla minulle Katariinalle tai Elsalle:

0400 375597  katariina.pekkala@gmail.com

040 7001710 elsa.kangas@iki.fi

Lisäksi hallitus mietti tulevaa sukuseuran kokousta vuodelle 2014. Ajattelimme pitää sen Aholansaaren leiri- ja lomakeskuksessa Nilsiässä. Ajankohta on vielä avoin, mutta heinäkuussa kuitenkin. Ehdotuksia kuuntelemme mielellämme.

Hyvää kesää toivotellen,

Katariina Pekkala

Suvun esimies