Konsertti Kiuruveden kirkossa!

Ethel E.E. Remeksen  apurahan saaja, korkeakoulussa musiikkia opiskeleva Anna-Leena Koldits tulee pitämään konsertin 2.6 klo 19. Kiuruveden kirkossa yhdessä urkuri Ismo Hintsalan kanssa. Urkujen juhlaa -konsertin hinta on 10 euroa ja siihen sisältyy väliajalla kahvit seurakuntatalolla. Siellä me suvun jäsenet voisimme istua yhteiseen pöytään jutustelemaan.

Remesten sukuseuran kaikki jäsenet, sydämellisesti tervetuloa seuran aikaisemman sihteerin Matti Remeksen 70-vuotissyntymäpäivän (19.6.) konserttiin !

KIRKKOKONSERTTI   –   Lauluja elämästä ja kuolemasta
-Kiuruveden kirkossa perjantaina 31.5.2013 klo 19

-Karjaan Pyhän Katariinan kirkossa sunnuntaina 16.6.2013 klo 18
Matti Remes, tenori ja Tor Nordström, piano ja urut
sekä Karjaan barokkiosiossa lisäksi
Irina Merenkova, viulu ja Klaus Rytsölä, sello
-Ohjelmassa: G.F.Händelin, J.S.Bachin ja  A.Stradellan lauluja ja aarioita sekä Y.Kilpisen, C.L.Sjöbergin, O.Merikannon,
K. Tikan ja T. Pylkkäsen lauluja. Konsertti kestää noin tunnin.
-Kiuruveden konsertin jälkeen sukulais- ja tuttavatapaaminen kirkossa.
-Karjaan konsertin jälkeen kahvitarjoilu Isossa pappilassa, mihin osallistumisesta pyydetään tarjoilun varmistamiseksi ilmoittautumaan etukäteen viim. tiistaina 11.6. puh. 019-236 923 tai email: mattij.remes@gmail.com.
-Mahdolliset huomionosoitukset pyydetään ystävällisesti ohjaamaan Raaseporin Osuuspankin Matti Remeksen
tilille: 554904-54277 viestillä ”laulun hyväksi”.

Sukuterveisin Matti Remes Karjaalta

Syksyksi on suunniteltu päivän reissua Kuopioon teatteriin lauantaina 8.9.2012 klo.14.00. Näytös on Aapelin ”Siunattu hulluus” ja se esitetään Kuopion yhteiskoululla. Näytelmästä kerrotaan: Salaviisas kansankomedia tutkailee riemukkaasti ihmisluontoa ja sen eri ilmenemismuotoja. Lähdemme aamulla Kiuruvedeltä n. klo. 9.00 ja käymme syömässä Puijon ravintolassa klo.11.30. Mukaan voit lähteä myös matkan varrelta tai suoraan Kuopiosta. Paluu illaksi kotiin. Matkan hinta on 60€  jäseniltä ja muilta 70€. Ilmoittautumiset 10.8. 2012 mennessä.