Hyvät sukuseuran jäsenet!

Pitkän ja pimeän syksyn jälkeen olemme saaneet valkoisen lumen maahan
ja telven kelit. Menneestä vuodesta  jäi parhaiten mieleen syksyn aikana tehty Pohjois.Karjalan reissu. Kiitos vielä Kaisa-Mari Remekselle kuvista ja Valvatti Remes-Siikille hyvästä ja valaisevasta kirjoituksesta pohjautuen matkaan. Kaunis kiitos myös hienoista konserteista, joita sukumme jäsenet ovat meille viime vuoden aikana järjestäneet. Ensi vuonna saamme viettää taas sukukokouksen pitämisen vuotta. Varatkaa kalenteriin heinäkuun 26-27 päivät. Tarkempaa tietoa saatte keväällä.Ehdotuksia kokouksen ohjelman suhteen otetaan myös vastaan.
Hymyilen, unelmoin, itken, jaan, elän.
Ajattelen kaikkia teitä, ystäviäni.
Iloitsen lumisateesta, unelmoin joulun tuoksuista,
itken ilosta lahjaa antaessani,
jaan joulumieltä ja elän onnessa!
Rauhallista joulua!
Katariina Pekkala