Sukukokous 2014

Hei kaikille sukuseuran jäsenille!

Kevät on taas koittanut, kiireineen ja valoisine sekä pitkine päivineen. Luotokin on herännyt talviunestaan, kuin myös maamiehet, jotka ovat ehtineet pelloilleen. Kiireen keskellä olemme saaneet huomata, kuinka kolme vuotta on mennyt nopeasti ja sukuseuramme sukukokous on tulossa ensi kesänä. Kokous pidetään sunnuntaina 27.7.2014 Nilsiän Aholansaaressa.

Päivän aloitamme klo 11 sukukokouksella, josta esityslista liitteenä. Kokouksen jälkeen on vuorossa ruokailu ja aikaa tutustua Aholansaareen. Pienenä yksityiskohtana: tarjoamme ruoan Moneralin haapalautaselta. Jäsenet voivat viedä lautasen muistona kotiin. Ruokailun jälkeen pidämme seurat, puhujina toimivat sukuseuralaiset. Sen jälkeen Anna-Leena Koldits ja Serafiina Jaatinen esiintyvät säestäjineen. Serafiina ja Seija Tapaninaho, E. E. Ethelin rahaston apurahan saajat, kertovat opiskeluistaan. Lisäksi luemme Jukka Remeksen kirjoitelman hänen väitöskirjansa pohjalta. Lopuksi juomme lähtökahvit, minkä jälkeen matkaamme lautalla kotia kohti.

Ilmainen linja-autokyyditys järjestetään Kiuruvedeltä klo 8. Lautta lähtee Nilsiästä Aholansaareen klo 10.00, tai vaihtoehtoisesti aikaisemmalla lautalla klo 9.30, ja palaa klo 15.50. Päivän hinnaksi tulee 25 euroa. Hintaan sisältyy mahdollinen linja-autokyyditys, lauttamatkat, ruokailu ja kahvi. Päivän ohjelma tulee Remesten sukuseuran kotisivuille, josta voi tarkastaa aikatauluja ja sukukokouksen esityslistan. Nyt siis varaamaan kalenterista paikka sukukokoukselle! Mikäli haluat majoittautua jo edellisenä iltana paikan päälle, on se myös mahdollista. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 14.7 Katariinalle puhelinnumeroon 0400375597 tai Elsalle puhelinnumeroon 0407001710. Maksaa voit etukäteen seuran tilille, tai paikan päällä.

Jäsenmaksuasiaa: Olethan muistanut hoitaa jäsenmaksut? Maksu on 8 euroa vuosi ja 24 euroa kausi. Ainaisjäsenyys on 160 euroa.

Jäsenmaksut seuran tilille numeroon FI8747831020011436

Hyvää kesää, nähdään Aholansaaressa!

Terveisin

Katariina Pekkala, Suvun esimies /REMEKSET ry

SUKUKOKOUS 27.7.2014

ESITYSLISTA

Sukukokouksen avaus

Sukuseuran esimies Katariina Pekkala

Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Esityslistan hyväksyminen

Valitaan kokoukselle puheenjohtaja

Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa sekä kaksi

äänten laskijaa

Sukuseuran kunniajäseneksi kutsuminen

Esitetään   toimintakauden 2011 – 2013 toimintakertomus, tilit, tilinpäätökset

ja toiminnantarkastajien lausunnot

Vahvistetaan toimintakauden 2011 – 2013 tilipäätökset sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuosittain hallitukselle ja muille tilivelvollisille

Vahvistetaan jäsenmaksun suuruus

Valitaan kaksi toiminnan tarkastajaa sekä kaksi varamiestä

Suoritetaan esimiehen vaali

Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, erovuorossa Pekka Kyllönen

Kärsämäeltä, Eero Remes Kiuruvedeltä ja Taisto Toivola Lahdesta.

Vahvistetaan toimintasuunnitelma alkanutta toimikautta varten

Päätetään talousarvion vahvistamisesta toimikaudelle 2014 -2016

Muut asiat

Kokouksen päättäminen