Syysterveiset suvun esimieheltä

Viesti on kirjoitettu 13.8. ja se löytyy myös puheenjohtajan palstalta. -Antti

Sukuseuran jäsenille!

Heinäkuun 27. päivä oli lämmin, jopa kuuma. Niin oli myös Remesten sukuseuran kokous, lämminhenkinen, henkevä tilaisuus Nilsiän Aholansaaressa. Saaren miljööseen kuului seurojen pito kokouksen jälkeen Paavon pirtissä. Te sukuseuralaiset, loitte oikean ilmapiirin ja saaren historia toi siihen lisän. Esiintyjille, Saija Tapaninaholle,Tiina Remekselle, Serafiina Jaatiselle ja Anna- Leena Kolditsille sekä Juha Remekselle suurkiitos. Päivästä jäi hienot muistot. Kiitos läsnäolosta ja uusista ideoista tulevaa varten. Voimme tavata Oulussa ensi talven aikaan mahdollisen teatterin merkeissä. Kiitos Sepolle lehtikirjoituksesta ja ennenkaikkea uusimman kirjan teosta, Plump-nimisistä Remeksistä. Tapaamisiin!

Terveisin Katariina Pekkala, suvun esimies