Kirjallisuustapahtuma Kiurusalissa 11.7.2015 klo 13.00

Kirjallisuustapahtuma kulttuuritalossa Kiurusalissa lauantaina 11.7. klo 13.00 Kirjailija Leena Laulajaisen aloitteesta toteutettavassa tapahtumassa pohditaan syitä, miksi Kiuruvedeltä on lähtöisin tavallista runsaammin kirjailijoita, enemmän kuin vaikkapa muista Pohjois-Savon kunnista. Monien kiuruvetisten kirjailijoiden teoksissa on kiuruvetisyys todettavissa ajankuvassa, tapahtumissa, ympäristössä tai henkilöissä. Niin Laulajaisenkin nuorten romaaneissa Lumilinnut ja Keltainen sateenvarjo. Leena Laulajaisen tuotannon lisäksi tilaisuudessa esittelee Finlandia-ehdokas Heidi Jaatinen teoksiaan ja   Toini Kuonanoja kertoo serkkunsa Aarne Leväsalmen tuotannosta. Leena Laulajaisen runoja on sävelletty ja monet niistä ovat tuttuja lastenlauluja. Näitä lauluja esittää Maarit Amper tyttärensä Katrin kanssa. Heidi, Toini, Aarne sekä Maarit ja Katri kuuluvat juuriltaan Remesten sukuun.