Sukukokous 2017

Tervehdys sukuseuran jäsenet!

Kevät etenee, vaikkakin hitaasti ja olemme saaneet nauttia myös aurinkokeleistä. Siksi ja sen innoittamana ovat kesätapahtumat jo mielessä. Ensi kesänä on taas Remesten sukukokouksen aika.

Ehkä oletkin lukenut alustavasti tietoja seuran sivuilta. Tässä kuitenkin tarkennuksia:
Sukukokous pidetään Runnilla ( Runnintie 407, Runni, Iisalmi ) 11.7.2017 klo.11.30.
Tilaisuuteen voi tuoda vanhoja valokuvia kuvattavaksi ja tallennettavaksi sukuseuran käyttöön. Niitä julkaistaan myöhemmin seuran sivuilla. Lisäksi Remesten sukuun kuuluvilla on mahdollisuus esitellä esim. omia kirjatuotteitaan.

Kyyditys järjestetään Kiuruvedeltä ja tarvittaessa Iisalmesta. Kiuruvedeltä lähtö tapahtuu klo. 10.45 linja-autoasemalta. Perillä Runnin Kartanohotellilla odottaa suolainen tervetulokahvi. Varsinainen sukukokous alkaa n. klo.12.00.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi saamme kuulla kokouksen aikana sukututkija Seppo Remeksen esitelmän ja musiikkiesityksiä. Kokouksen jälkeen tarjoillaan keittolounas ja mahdollisuus tutustua kirjaesittelyihin ja valokuviin. Myytävänä on Remesten sukuviirejä ja pöytästandardeja halukkaille. Vierailla voi myös Runnin neulatammella ja Saarikosken puusulkukanavalla. Juontajana tilaisuudessa toimii Leena Qvick. Paluu Kiuruvedelle tilaisuuden ohjelman päätyttyä n. klo.16.00.

Sukukokouspäivän hinta on 30€ jäsenille, sisältäen kahvit, ruuan, kokousohjelman ja kyydityksen Kiuruvedeltä ja takaisin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 27.6.2017. mennessä.

Tuomo Remes; 0400-676710
remes.tuomo@gmail.com
Katariina Pekkala; 0400-375597
katariina.pekkala@gmail.com

Kevätterveisin Katariina Pekkala
sukuseuran esimies

Jälkikirjoitus:

Kiuruvedellä järjestetään kirjallisuustapahtuma 10.7.2017 klo.12.00. Kulttuuritalolla.
Tapahtumassa esiintyy Remesten sukuun kuuluvia henkilöitä ja lisäksi puheitten teemana on kiuruvetiset suvut ja niiden tutkiminen. Esiintyjinä ovat Kai Linnilä, Kaari Utrio sekä Sirkka ja Jarmo Paikkala. Tervetuloa myös sinne!