Vieraskirja

Hei vierailija! Ole ystävällinen ja jätä viestiä Remekset-sukuseuran vieraskirjaan. Kiitämme viestistäsi! Vieraskirjamme avattiin käyttöön 30.10.2010.

Kirjoittaminen tapahtuu tämän sivun lopussa.

54 kommenttia artikkeliin ”Vieraskirja

 1. Hei. Pekka Lehtinen tiedusteli Tyyne Kaikkosen os. Remes jälkeläisistä. Tyynen lapset, joista Helmi Maria Hilkku os. Kaikkonen on äitini . Meitä on 3 poikaa Taisto ja Rauno ovat kaksoset s. 1940 sekä Urho s. 1946. Meillä kaikilla on lapsia ja lapsenlapsia.
  Tauno Armas Kaikkosen jälkeläisiä on Irja Ruotsalainen ja ainakin yksi poika myös. Myös heillä on jälkeläisiä samankaltaisesti kuin edellä. Olen kiinnostunut mummoni Tyyne Kaikkosen vaiheista, ja sinulta sainkin lisätietoa esim. syntymäpaikan suhteen.
  Tiina Kharinskii kysyi Porrasmäen asukkaista. Äitini Helmi kertoili usein pikkutyttönä asumisestaan Porrasmäellä. Perintönä minulla on savilautaselle tehty maalaus Porrasmäeltä.
  Jatketaan tietojen vaihtoa. Terveisin Urho Hilkku

 2. Hei kaikki Remeksen sukuiset.

  Voisiko joku kertoa, mistä saisin selville Tyyne os.Remeksen (s.22/1/1889 Kiuruvesi) ja Armas August Kaikkosen (s.8/5/1887 Pielavesi – k.26/3/1916 Pyhäjärvi) jälkeläiset ?
  Toistaiseksi minulla on vain heidän kolmen lapsensa nimet eikä enempää tietoa nuoremmista polvista tai asuinpaikkakunnistakaan.
  Helmi Maria Kaikkonen (s.2/6/1910 Pyhäjärvi – 27/11/1990 Lahti),
  Anna Armida Kaikkonen (s.16/11/1912 Pyhäjärvi – 11/3/1913 Pyhäjärvi),
  Tauno Armas Kaikkonen (s.25/12/1914 Pyhäjärvi – ?).

  Yllämainitun Augustin veli Eemil Jafet Kaikkonen (s.5/5/1890 Pielavesi – k.19/12/1967) muutti Pielavedeltä Pyhäjärvelle, mutta palasi Pielavedelle maanviljelijäksi. Hänen jälkeläisistään minulla onkin tietoa.

  Olen laatimassa kuva-albumeja vanhojen sukulaisten kuvista 1900-luvun alkupuolelta ja olisin kiitollinen, jos joku voisi antaa vinkkejä niiden löytämiseksi. Äitini isä oli Pielaveden Kärkkäisiä ja hänen äitinsä oli Rytkyn Tikkasia Kiuruvedeltä.

  1. Urho Hilkku
   23.4.2018 21:38

   Hei. Pekka Lehtinen tiedusteli Tyyne Kaikkosen os. Remes jälkeläisistä. Tyynen lapset, joista Helmi Maria Hilkku os. Kaikkonen on äitini . Meitä on 3 poikaa Taisto ja Rauno ovat kaksoset s. 1940 sekä Urho s. 1946. Meillä kaikilla on lapsia ja lapsenlapsia.
   Tauno Armas Kaikkosen jälkeläisiä on Irja Ruotsalainen ja ainakin yksi poika myös. Myös heillä on jälkeläisiä samankaltaisesti kuin edellä. Olen kiinnostunut mummoni Tyyne Kaikkosen vaiheista, ja sinulta sainkin lisätietoa esim. syntymäpaikan suhteen.
   Tiina Kharinskii kysyi Porrasmäen asukkaista. Äitini Helmi kertoili usein pikkutyttönä asumisestaan Porrasmäellä. Perintönä minulla on savilautaselle tehty maalaus Porrasmäeltä.
   Jatketaan tietojen vaihtoa. Terveisin Urho Hilkku
   Vastaa

 3. Aivan ulkopuolisen tutustuin Remeksien sukuun tämän sivuston kautta.
  Hyvin aktiivista näkyy olevan toiminta.
  Minulla on yksi Remeksen öljyväri maalaus jostain Näsijärven rannalta vuodelta 1962.
  Näyttäisi että signeerauksessa on T. Remes, voi se olla J tai I.
  Sattuuko kukaan tietämään kukahan tämän hienon kesämaiseman vihantine koivuineen on maalannut.

 4. KAHVIKONSERTTIIN….

  Ohjelmalehtinen ja kahvi 5 euroa… ja piti olla nimenomaan, että
  EI pankkikortilla, kiitos ! Ja tervetuloa kaikki pääkaupunkiseudun Remekset !
  Toivottaa sukuseuran aikaisempi sihteeri, rehtori Matti Remes

 5. KUTSU KAHVIKONSERTTIIN
  Laskiaissunnuntaina 26.2.2017 klo 18.00
  Myllypuron kirkko/Helsinki (metrolla parhaiten tai Kehä I:stä pitkin)
  * Matti Remes, laulu (sukuseuran aikaisempi sihteeri)
  * Galina Khimich, piano
  Ohjelma: – karjalaisia kansanlauluja, sovittanut Erkki Melartín
  – venäläisiä kansanlauluja
  – Pjotr Tshaikovskin ja Mihail Glinkan romansseja
  -napolilaisia kansanlauluja
  Kahvitarjoilu konsertin jälkeen
  Ohjelmalehtinen ja kahvi 5 euroa (pankkikortilla, kiitos !)
  Tervetuloa !

 6. Tiedoksi sukuseuran jäsenille, jotka haluavat asiassa tai toisessa olla yhteydessä minuun: Uusi sähköpostiosoitteeni on remesseppo@outlook.com
  Tarkoitukseni on saada valmiiksi Paloisten Remeksiä esittelevä kirja vuoden 2017 sukukokoukseen. Iisalmen ja Vieremän sukuhaarat ovat työn alla samoin kuin Oulunsalon ja Muhoksen Remesten sukuhaarat.

 7. Olen selostanut facebook-sivulla erään vuonna 1904 otetun valokuvan henkilöt Kiuruveden Sulkavanjärven Muhkan talossa. Toivottavasti kysymyksen esittäjä saa vastauksen sieltä.

 8. Hei. Hiukan yritän isäni puolesta kaivella tietoja hänen isoäidistään ja tämän perheestä. Osaako kukaan kertoa mitään Remeksen perheestä, joka asui Porrasmäellä Kiuruvedellä ja johon kuuluivat tytöt Tyyne (synt. 1889) ja Saara (synt. 1887)?

  1. Korjaan, Porrasmäellä ja ilmeisesti Oulun läänin Pyhäjärvellä.

  2. Hei Tiina!
   Tekemistäni sukuselvityksistä löytyy Tyyne Klaeksentytär Remes, joka syntyi 22.1.1889 Kiuruvedellä. Hänellä oli 22.9.1887 syntynyt sisar Charlotta, joka olen tulkinnut Lotaksi. Lotan puoliso oli Pekka Hyvönen ja Tyyne oli kahdesti naimisissa. 1.mies oli Armas Kaikkonen ja toinen oli Johannes Asikainen. Tiinan ja Lotan(Saaran) esivanhempia pystyy seuraamaan ajassa taaksepäin aina 1600-luvun alkuun kirjassani Mattilan Remekset. Yritin löytää sinut myöhäisimmistä perhetauluista siinä onnistumatta. Haluaisin, että olet minuun yhteydessä osoitteessa seppo.remes @ telia.com

  3. Tiina Kharinskii kysyi Porrasmäen asukkaista. Äitini Helmi kertoili usein pikkutyttönä asumisestaan Porrasmäellä. Perintönä minulla on savilautaselle tehty maalaus Porrasmäeltä.
   Jatketaan tietojen vaihtoa. Terveisin Urho Hilkku

 9. Isäni Kaarlo Oskari Remeksen syntymäpäivän (9.3.1922) johdosta satuin varmaankin tänään Remekset r.y:n sivulle ja huomasin kuvan isästänikin osiossa ”Kuvia matkan varrelta -Sukukokous 1993. Keskellä tämän kokouksen vanhin osanottaja; Juho Ananias Remes s. 19.5.1904” Isäni on kuvassa selin ja puhuttelee Juho Remestä. Kävimme aikoinaan isäni pyynnöstä tapaamassa Juhoa hänen kotonaan. Oli mieleenpainuva ja hauska tapaaminen. Lämpimästi molempia Remeksiä muistaen!

 10. Hei luin Remeksen sukusivulta Historia jossa kerrottiin kirkon rakentamisesta. Matti Remes ja Paavo Kärkkäinen mainittiin siinä rakentamiseen liittyen. Onko mainittu Matti Remes s.n. 1724,k.1768 tämä Matti? Minulla on Anna Matintytär Remes 1752-21.6.1794,joka on eräs esi-äitini.Hän meni naimisiin Paavo Matinpoika Kärkkäisen (1752-1821)kanssa. Kaikki Kuruveden suvut kietoutuvat toisiinsa. Minun isoäiti Olga Kärkkäisen isä oli Kärkkäisiä ja äiti Kristiina Pöksyläinen. Ja molemmilla yheiset esivanhemmat. Niinpä olen isäni 10.serkku samoista vanhemmista!

  1. Matti Remekselle, joka syntyi 1700-luvun alussa on monia eri syntymäaikoja. Olen käyttänyt Mattilan Remeksiä esittelevässä kirjassa syntymäaikana vuotta 1704. Matti oli naimisissa Reeta Remeksen kanssa, joka syntyi 1711. Heillä oli Anna-niminen tytär, joka avioitui Rytkyltä kotoisin olleen Paavo Kärkkäisen kanssa. Pitää paikkansa, että kiuruvetiset perussuvut ovat naineet puolin ja toisin vuosisatojen saatossa. Lähes kaikki kiurukkaat ovat sukua toisilleen.

  2. Hei Mirja

   Avomieheni on Kiuruveden Remeksiä ja pikkuhiljaa teen sukupuuta heistäkin omien vanhempieni ohella, sattuipa hyvin silmään tuo nimi Pöksyläinen, tulee äittini kautta sukuun, niin myös Kärkkäiset 🙂 Osaatko muuten sanoa miten ja mistä saisi tuon Remeksen sukukirjan tilattua, Tikkasten kirja meeillä onkin (avomieheni mummo, Kiuruveden Suonlaidasta )
   Kevättä odotellessa

   Tarja Yletyinen
   tarja.yletyinen@gmail.com

 11. Hei!
  Esiäitini on ollut Maria-Kristiina Remes s. 1814. Bd Paul Remeksen ja Rusth. Anna-Stiina Kärkkäisen tytär Tuusmäki 33. Myös muita lapsia ollut ,joista kaksi kuollut pienenä.
  Maria vihitty v.1843 Abram Abramss. Hanskin kanssa Tornioniemi/Haapaniemi.
  Abram Hanski on äitini isän isoisä. Edesmennyt äitini oli Anna-Liisa Hanski, perheen ainut lapsi. Kiinnostuin Hanskin suvusta ,koska äitini oli jäänyt orvoksi pienenä ja tietoa hänen suvustaan oli hyvin vähän. Lieneekö samaa remeksen sukua?
  Tehdessäni sukututkimusta netissä. Törmäsin tähän sukuseuraan.

  Terveisin Maija Jänis
  Savonlinna

  1. Hei Maija Jänis!
   Haluaisin yhteyden Sinuun, koska tutkin Remeksiä ja heidän jälkeläisiään. Kuulut siis tähän kohderyhmään. Omien selvitysteni mukaan Maria Remeksellä ja Aappo Hanskilla oli poika Carl Bernhard s.8.7.1849. Hän oli naimisissa Maria Elisabet Kainulaisen kanssa. Heillä oli ainakin poika Aappo, joka syntyi 3.11.1884 ja tytär Hilda Maria, joka syntyi 23.5.1889 ja kuoli 23.6.1893. Ota yhteyttä niin tutkitaan yhdessä! S-postiosoitteeni on seppo.remes @ telia.com (ota pois välilyönnit)

 12. Toivotan kaikille sukuseuran jäsenille HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2016!

  Valvatti Remes-Siik

 13. Hei
  Kuuluukohan Oulun Remeksistä Kaisa Retriikka Remes syntymäaika Nylander sukukirjasta 04.01.1864 Oulunsalo tähän sukuun? Hän oli isäni isän äiti eli naimisissa Abraham Nylander kanssa ja asuivat Oulunsalossa Kiltussa Oulussa.
  Nykyisin asun Hämeenlinnassa ja olen entinen Oululainen
  T. Anita Kenakkala

  1. Hei! Haluaisin olla yhteydessä Anita Kenakkalaan Hämeenlinnassa. Hän kuuluu Oulunsalon Remeksiin ja haluaisin lisätietoja hänen ja lähisukulaistensa perheistä. Oulunsalon Remekset on kovasti työn alla. Minulla ei ole Anitan osoitetta, mutta toivottavasti saan yhteyden häneen tätä kautta.

   1. Hei Seppo!

    Joko sait tiedot? Tässä joka tapauksessa yksi Anita:

    Anita Kenakkala
    Tehtaankatu 1 A 7
    13220 Hämeenlinna
    Puh. 0400 890 999

    Tammiterveisin Pirjo

 14. Ossi Parma
  En ole perehtynyt tähän internet-maailmaan juurikaan, enkä siksi tiedä oliko tarkoituksesi ottaa yhteyttä juuri minuun (siis ent. karjaalaiseen Mattiin). Luulen, että halusit ottaa yheyttä graafikkoon ja kirjailijaan, joten kokeilepa tätä osoitetta:
  matti.remes@remes-packart.fi.
  Yst. MR

 15. Moro!
  Muistanet minut vielä Ervan ajoilta, jolloin olit juuri päättänyt opintosi.

  Nyt kävi niin, että paikallisessa Alkossa olin tutustunut kassan takana istuvaan lasitaiteilijaan. Tänään selvisi hänen nimensä – Helmi Remes. Minä tietenkin heti tenttaamaan hänen sukujuuriaan ja sainkin tietää, että hän on veljentyttäresi.

  Muistan viimeisen tapaamisemme. Olit juuri avaamassa ensimmäistä näyttelyäsi – kauan kauan sitten. Taipaleen Jussin kanssa kävi liki yhtä hassusti. Hän on nimittäin naimisissa erään hyvän ystäväni tyttären kanssa. Jos satut muistamaan, oli minulla Madridin Yliopistossa suoritettuna jonkunasteinen koulutus muotokuvamaalauksesta. No tietämättäni kuka isä on, piirsin pikkuneidistä kuvan.
  Vanha käteni vapisee jo ja muutenkaan tekemiseni ei ollut tarkoitettu koulutetuille silmille.

  Jotta terveiset menneisyydestä
  Ossi

 16. Hyvät sukuseuran jäsenet
  Jos joku teistä haluaa viestittää minulle jotakin, niin uusi osoitteeni on
  29.5.2015 lähtien:
  – Tuulimyllyntie 10 B 34
  00920 Helsinki
  -remes.karjaa@gamil.com
  Tervehtien
  Matti Remes
  Karjaalta

 17. Onko olemassa valmista sukututkimusta Rantasalmen Tuusmäen Remeksistä?
  Olen itse etsinyt jo jonkin verran mieheni Antero Remeksen sukulaisia Rantasalmelta ja he ovat juuri Tuusmäessä asuneita. Anoppini Hilma Remes oli yksi August Remeksen ja Wilhelmiina Björkstedtin neljästä tyttärestä. August Remeksen isä oli Thomas Remes (s.1837) Tuusmäeltä ja hänen äitinsä Ulrica Remes. He asuivat Kolkontaipaleella. Ulrica Remeksen isä oli Abraham Remes (s.1768) Tuusmäeltä no 33 ja äiti Kahrin Pokelain. Olen vielä aivan alussa tässä sukututkimuksessa, mutta yritän pikkuhiljaa sitä tutkia.
  Tämä Kiuruveteläisten sivu on tosi mahtava! Mielenkiintoista ja elävää luettavaa!
  Hyvää kevättä! t. Anne Remes, Helsinki

 18. Hei! Mihinkähän Remeksen sukuhaaraan minä mahdan kuulua? Isoisäni oli Otto Remes, syntynyt 31.1.1893 Vieremän Valkeiskylässä, kuollut loppuvuonna 1937. Oton sisaruksia ollut tietääkseni Juho, Pekka, Anna ja Josephine (viimeisin muuttanut aikoinaan Amerikkaan). Vanhemmat Sohvi ja Kusti Remes olivat Heiskalan torppareita.

  Otto Remes meni naimisiin isoäitini Ida Sofia Karjalaisen kanssa joskus 1920-luvulla. Ida on syntynyt Sonkajärvellä 30.1.1905, kuollut kesäkuussa 2004 Äänekosken sairaalassa. Heillä oli viisi tytärtä: Aino, Maija-Leena, Leila, Sirkka ja Aili.

 19. Ylläpitäjä toivottaa niin Remeksille kuin vieraillekin oikein Hyvää ja Rauhallista Joulunaikaa ja Hyvää Uutta Vuotta!

 20. Hyvät sukuseuramme jäsenet,
  Toivotan teille kaikille
  Hyvää Joulua ja
  Rauhallista Uutta Vuotta.
  Leikkauksesta toipuneena

  Matti Remes
  rehtori Karjaalta

 21. Hei Remes-tietäjät! Olen tilannut itsestäni mtDNA-tutkimuksen. Tämä selvittää äiti-äiti-äiti…-äiti -linjaa. Vanhin tietämäni linjan jäsen on Christina Remes (puoliso Matts Kämäräin, lapset Anna s.1735, Christina s. 1738, Margareta s. 1741, Helena s. 1743, Petrus s. 1745, Cecilia s.1747 ja Mathias s. 1749.
  Haluaisin tilata myös oikea sukukirjan, joten haluaisin tietää, mihinkä Remes-linjaan hän kuuuluu? Osaisiko joku auttaa, kiitos!
  t. Raija

 22. Hei kaikki Remekset,
  tiedoksenne että sukuanne esiintyy runsaasti juuri ilmestyneessä kirjassa Kärkkäinen T & M (toim.): Kiuruveden historia ja sen kirjoittaja Juho Pöksyläinen.
  Kirjaa voi tilata nettilomakkeella kustantajan verkkokaupasta http://www.texthouse.fi > Shop > Tietokirjat tai lähettämällä tilaustiedot sähköpostilla tarja.raninen@texthouse.fi.
  Kirja on laadukas kotimainen painotuote, kovakantinen, 368 sivua, hinta 36,- + postikulut. Kirja painaa 1,2 kg, joten yhden kirjan postitus maksaa kirjeenä 7,-, kahden kirjan pakettina 8,50.

 23. Tervehdys, Sirkka Junttilalle.Vastaan näin vaikkakin Remesten sukuseuran sivulla,suotakoon se täällä kertaa. Kun minunkin vanhin sukunimi on Rytky,Ja sukumme on tullut tänne Hapavedeltä, niin toki kiinnostuin,kun joku tekee kirjaa suvusta.Monen mutkan kautta nykyinen sukunimemme on Mäyrä täällä Kiuruvedellä,jossa asumme.
  Olen minäkin lukenut jostain,että Rytky niminen mies on tullut Kiuruveden kautta Hapavedelle,mutta se lienee jonkin nimi tutkijan olettamus.(ehkä)Kun täällä Kiuruvedellä on myös Rytkyn kylä ja talo,kuten myös Haapavedellä on.Joten niinkin voi asian ajatella hyvinkin olevan.
  Kuitenkin meillä on ollut Rytkyn historiasta toistakin tietoa.Että Rytky niminen mies,tai koko perhe, olisi tullut Ylämaalta ehkä jonkin sotaväen mukana.Ja että sukunimi Rytky olisi ollut alunperin, Rydker,Rydkä.(pelto aura) Kirjoitettuna Saksalaisella yyllä.
  U,jossa on pilkut.Ja sitten nimi olisi muotoutunut suomalaisittain Rytkyksi.
  Arvoisa Sirkka Junttila,kirjoittakaapas Googleen nimi (Rydger),ja siitä katsokaa Wigipedian tiedot.
  Ehkä yllätytte, kun aukeaa heraldiikan sivu Puolan kielellä.
  Kunnioittaen terveisin Raimo Mäyrä

 24. Kiitos Seppo mielenkiintoisista käräjäturinoista!

  Valvatti

 25. Hei! Teemme Haapaveden Rytkyn suvusta kirjaa. Perimätieto kertoo suvun tulleen 1500- 1600 luvulla Savosta Kiuruveden Rytkynkylästä Rytkyn talosta.Tämä tieto on, että 1608 veroluetteloihin on ilmestynyt Heikki Heikinpoika Rytky.

  Onko joku tutkinut Rytkyn talon tai suvun historiaa ja mahdollista Haapavedelle muuttoa. Kuulisimme mielellään sukumme juurista.

  Sirkka Junttila

 26. Hyvät sukuseuran email-jäsenet !
  Haluan toivottaa teille kaikille
  Rauhallista Joulua ja
  Hyvää Uutta Vuotta
  Matti Remes
  Sukuseuran edellinen sihteeri
  Karjaalta

 27. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille! Toivottaa Taisto kotisivujen ylläpidosta.

 28. TOIVOTAN KAIKILLE REMESTEN SUKUSEURAN JÄSENILLE RAUHAISAA JA HYVÄÄ JOULUA SEKÄ ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

  Valvatti Remes-Siik

 29. Kiitos kaikille teille, jotka olette lähettäneet kyselyitä esivanhemmistanne tänne vieraskirjaan. Yritän parhaan taitoni mukaan vastata teille ja teen sen mieluimmin suoraan sähköpostiosoitteeseenne. Saattaa olla, että joudun esittämään tarkentavia lisäkysymyksiäkin. Hallussani on tietoja Remeksistä eri puolilla Suomea ja ulkomailtakin. Vanhimmat tiedot ovat 1500-luvun puolelta. Uusien tietojen hankkiminen on kokonaan teidän aktiivisuutenne varassa. Sukututkijalle kun ei nykyään edes vilauteta 100 vuotta nuorempia tietoja kirkkoherran virastoissa. Ja ei kun kyselemään! Seppo Remes

 30. Hei kaikille!
  Haluaisin uutena esimiehenä esittäytyä kaikille.Olen lähes 50- vuotias lypsykarjatilan emäntä Kiuruvedeltä. Perheeseeni kuuluu Väinö-aviomieheni lisäksi neljä lasta. Kolme vanhinta Ville, Antti ja Liisa opiskelevat jo yliopistoissa ja nuorin Tiina lopettelee ala-astetta. Olen saanut Villen mukana yhden oikean miniän
  Eevan ja Liisa on kihlannut Paulin.
  Perhe on minulle tärkeä kuin myös suku. Olen Joppilan Remeksiä, ukki on tullut toinen tupa mukanaan Joppilasta Murennokseen vuonna 1930. Sitä tilaa nyt viljelemme mieheni kanssa.
  Olen aktiivinen ihminen ja toimin mm. kunnanvaltuustossa ja SIVA:n puh.johtajana.Harrastan aktiivisesti myös liikuntaa juosten ja hiihtäen.
  Kiitoksia luottamuksesta ja toivon voivani hoitaa työtäni hyvin. Kiitokset myös Valvatille, edelliselle suvun esimiehelle hienosta työstä seuran eteen sekä seuran hallitukselle.Heidän jälkeensä on helppo jatkaa.
  Terv. Katariina Pekkala

 31. Lämpimät kiitokset Remesten sukupäiville osallisuneille! Kiitokset myös kaikille sukuseuran jäsenille esimieskautenani saamasta myönteisestä palautteesta ja hallitukselle sekä sihteerille ja rahastonhoitajalle hyvästä yhteistyöstä! Toivotan sukuseuran uudelle esimiehelle, hallitukselle ja jäsenille antoisaa alkanutta toimintakautta.
  Valvatti Remes-Siik

 32. Kiitos sukusivuista ,sillä ollaanhan sitä sukua mummon puolelta Puumalaisen Mari os Remes .
  Olisi kiva tietää lisää suvusta ja sukulaisista.
  Itse asun Lahdessa tällä hetkellä.

 33. Kiitokset mukanaolostasi sukujuhlilla! Haluan kiittää näin vieraskirjan välityksellä kaikkia sukujuhlaan osallistuneita. Kiitokset järjestäjille ja talkoohengessä mukana olleille, mutta erityiskiitos kaikille Remes-sukuisille ja muillekin mukana olleille vieraille. Te teitte Remesten sukujuhlasta todellisen juhlan! Toivottaa: Ylläpitäjä Taisto.

 34. Helteinen tervehdys etelästä !
  Huomasin ,että on tulossa sukuhaaraselvitys Rantasalmen Remeksistä.Minua kiinnostaa isän puolen suku ,johon on ollut olematon
  yhteys.Isäni oli Jalmari Remes
  syntynyt Rantasalmella 18.8.1896.Hänen isänsä oli Aleksander Remes.Isällä oli ainakin 3 sisarta ja sisarpuoli.
  Kaikki tiedot kiinnostaa.

  Terveisin Risto Remes

  1. Hei!
   Selailin näitä Remes sivuja ja huomasin että kyselyssäsi oli mahdollisesti isääni
   liittyvää. Isäni oli nimeltään Matti Jalmari Remes ja hänen vanhempansa olivat Jalmari Remes( seppä Vihdistä) ja Signe Ekström. He erosivat vain kahdeksan kuukauden avioliiton jälkeen. Signe muutti Kanadaan ja isäni syntyi siellä, Jalmari meni myöhemmin uusiin naimisiin. Onkohan kyse samasta Jalmari-henkilöstä josta kyselet?

 35. Nyt kaikki Remekset ja jollakin tavoin Remes-sukuun liittyvät liikekannalle. Lähdetään osallistumaan Remesten sukupäiville 23 -24.7.2011 Kiuruvedelle. Tarjolla asiaa ja mukavaa seuraa sukulaisten parissa. Innostu omasta suvustasi ja lähde kyselemään ja etsimään kadonneita sukulaisiasi! Nyt kiireesti mukaan! Kiuruvedellä tavataan!
  Toivottelee. Ylläpitäjä

 36. Aarne Remeksen tiedot ovat toistaiseksi riittämättömät, että löytäisin jostakin sukuhaarasta. Pitäisi olla tälle Pekalle syntymäaika esimerkiksi, tai mummon nimi tms. Pekkoja on kovin monta ja Aarneja en löytänyt varmuudella lainkaan. Voit olla suoraan yhteydessä osoitteeseen seppo.remes@telia.com Yritän vastata mahdollisimman pian. PS Pekan suinpaikan tiedollakin voi olla arvoa. Terveisin: Seppo Remes

 37. Tervehdys Lapista. Sukujuureni ovat Kiuruvedellä. Isoisäni tuli aikanaan Lapin radan rakennustöihin ja tänne jäi. Hän oli nimeltään Pekka Remes.
  Onkohan enempää tietoa sukujuurista?
  Omat tietoni vähäiset ja vanhemmiten omat juuret alkavat kiinostaa.
  Terveisin Aarne Remes

 38. Tarja Arponen-Erikssonin isovanhemmat löytyvät Viipurista, mutta mistä sinne tulleet on vielä epävarmaa. Asiaa selvitetään!

 39. Hei vaan! haluaisin tietoja mummostani: Maria Ester Antintytär Remes syntynyt 23.07.1904 Viipurissa.Kuollut 03.10.1987 Helsinki. Vanhemmat Elida ja Antti Remes. Elida Remes kuollut 23.08.1967 Helsinki. Olen Esterin pojantytär. Kiitos!

 40. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille sivujen kävijöille! Toivottaa: Ylläpitäjä

 41. Olen Kiuruvedeltä Joppilan Remeksiä neljännessä sukupolvessa ja toivotan kaikille nykyisille ja tuleville sukuseuran jäsenille HYVÄÄ JOULUA JA ONNEKASTA UUTTA VUOTTA.

 42. Pakkasen kovettamat terveiset Heinolasta! Selailen tässä ennen saunavuoron alkamista kotisivuja. Sisältöä ei vielä ole paljon mutta toivottavasti sitä tulee. Kynnys kirjoittaa jotain julkaistavaa on meille monelle korkea, mutta ellemme itse kirjoita sisältöä niin ei se tänne itsestäänkään tule…

 43. Uutena jäsenenä toivotan kaikille tutuille ja vielä tuntemattomille sukulaisille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *